Școlile, avertizate în legătură cu două ONG-uri „de extremă dreapta“


Inspectoratul Școlar al Municipiului București a transmis ieri o adresă către școlile private și de stat prin care solicită interzicerea accesului a două ONG-uri la întâlnirile cu elevii, în cadrul programului „Școala Altfel”.

Adresa ISMB survine une atenționări venite din partea Prefecturii Capitalei, cu privire la organizațiile care ar promova mesaje extremiste. Cele două organizații sunt Asociația „Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei” şi Fundația „Ion Gavrila Ogoranu” care, se precizează în comunicat, sunt „cunoscute pentru promovarea unor activități și mesaje specifice ideologiei de extremă dreapta“.

De asemenea, ISMB mai precizează că, în vederea stabilirii orarului activităților educative din „Școala Altfel”, trebuie avute în vedere prioritățile Programului național stabilite de către Ministerul Educației.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu…

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Zodiile norocoase în Anul Dragonului

Zodiile norocoase în Anul Dragonului Potrivit zodiacului chinezesc există 3 zodii norocoase în Anul Dragonului. Acestea vor avea…

Ucrainenii trimit întăriri la Avdiivka

Trupe ucrainene au fost „redistribuite urgent” pentru a întări garnizoana din Avdiivka, oraș transformat în epicentrul luptelor din…