SCM Timisoara vrea o victorie si in ultimul meci din grupele Alpe Adria Cup. Banatenii vor sa gazduiasca Final Four-ul competitiei

TIMISOARA. Baschetbalistii de la SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara joaca in aceasta saptamana ultimul meci din grupa B a Alpe Adria Cup.

Timisorenii dau piept cu slovenii de la Ilirija si sunt liderii seriei cu 17 puncte, din 18 posibile, obtinute in predecentele 9 partide jucate. Baschetbalistii pregatiti de Dragan Petricevic sunt favoriti pe hartie si prin prisma rezultatului din partida tur, din noiembrie 2023, cand s-au impus cu 97 – 85 in partida de la Timisoara.

„Mergem in Slovenia cu gandul la victorie, pentru ca vrem sa incheiem grupa asa cum se cuvine si sa ajungem in Final Four cu un rezultat pozitiv. Am tratat fiecare meci cu mare seriozitate si de aici a rezultat aceasta linie de clasament foarte buna. Mai avem cateva partide pana la turneul final AAC, dar ne gandim si la el, adica la trofeu”, spune Antonio Nasturescu.

Daca este deja calificata in Final Four, SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara si-a depus candidatura si pentru organizarea turneului final,…

Citeste continuarea pe www.opiniatimisoarei.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema