Scenarii infernale prezentate de Pentagon: războiul bazat pe biotehnologie – Crearea de plăgi prin agenți patogeni modificați, Internetul Corpurilor și editarea genetică vor modifica natura războielor viitoare


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Pentagonul explorează modalitățile în care noile inovații în domeniul biotehnologiei – printre care vaccinurile ARNm, editarea genelor CRISPR și interfețele creier-computer (BCI) – ar putea schimba natura războielor viitoare, a informat jurnalistul de investigație Lee Fang, într-o analiză prezentată de Children’s Health Defense.  

Departamentul de Apărare al SUA (DOD) obișnuia să considere războiul bazat pe biotehnologie prea riscant sau chiar eugenic, potrivit unui nou raport realizat pentru agenție de RAND Corporation. Dar progresele recente „schimbă alegerile strategice privind corpul uman ca domeniu de luptă”, au scris autorii raportului.

RAND Corporation este un think tank militar…

Citeste continuarea pe www.activenews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema