Sărbători culinare ale lunii februarie

03 februarie: Ziua Națională a Tortului de Morcovi

Prăjitura cu morcovi este o prăjitură dulce, picantă, făcută cu morcovi rași. Istoricii alimentației cred că tortul de morcovi este un derivat al budincilor de morcovi din Evul Mediu în Europa.

Prăjitura nu are de fapt gust de morcov. Morcovii se înmoaie pe măsură ce se gătesc, creând un desert umed și dens.

Morcovii au mult zahăr natural și au fost adăugați la deserturi încă din epoca medievală. Adăugările populare la acest tort includ nuci, stafide, ananas și nucă de cocos.

Unul dintre cele mai populare toppinguri este glazura cu crema de branza.

04 februarie: Ziua Națională a Ciupercilor Umplute

Legumele umplute au fost de mult timp un aperitiv popular în Statele Unite. Umplutura de țelină cu brânză era obișnuită în 1920.

Apoi, în jurul anului 1940, au început să apară capace de ciuperci umplute, împreună cu o multitudine de alte alimente umplute.

Puteți umple ciupercile cu…

Citeste continuarea pe www.cunoastelumea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema