S-a născut într-o casă în care a fost abuzat și neglijat, dar a ajuns într-o familie în care a găsit iubire și înțelegere: cum arată drumul adopției pentru Cristian, Andreea și Matei

Cristian a ajuns în viața Andreei și a lui Matei atunci când, după câteva încercări de a avea un copil biologic, au luat decizia adopției. L-au cunoscut într-un centru de plasament unde făceau voluntariat. Au depus cererea de a-l lua acasă și aceasta a fost aprobată chiar în aceeași zi. Iar trei ani mai târziu, atunci când Cristian a fost declarat adoptabil, au depus imediat actele.

Astăzi Cristian are nouă ani și același nume de familie cu Andreea și Matei. S-au mutat în Germania de aproape trei ani și încearcă în fiecare zi să acumuleze lucruri, experiențe și cunoștințe noi. Din cauza faptul că a fost ținut închis în casă mult timp, nu s-a vorbit cu el și nu i s-a oferit niciodată prea multă grijă, a avut mult de recuperat. În plus, are și ADH. Dar progresul este incredibil. Și astăzi știe două limbi și are o viață complet independentă. 

Cum s-a adaptat Cristian la toate aceste schimbări? Care sunt diferențele…

Citeste continuarea pe life.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema