S-a enervat Geoana si da din casa: “Ciolacu a venit la mine in birou sa-mi propuna sa candidez independent, sustinut de PSD”


Mircea Geoana a declarat, luni seara, ca lideri ai PSD, printre care si Marcel Ciolacu, au mers la el ”in birou” sa ii ceara sa candideze pentru alegerile prezidentiale, sustinut de PSD. Ciolacu declarase acum doua saptamanai ca „daca vrea cineva, sa ma caute, am acelasi numar de telefon de cand a aparut telefonia mobila”, intrebat daca Geoana va fi sustinut de PSD la Presedintie.

”Apropo de cine da telefon cui. Eu am avut discutii cu ei, au venit la mine in birou. Acum ceva timp in urma, in care dansii au venit la mine sa-mi propuna sa candidez independent, sustinut de PSD. De ce? Pentru un calcul foarte simplu: pentru ca voturile PSD la alegerile prezidentiale, unde vin 4 milioane de romani in plus fata de alegerile obisnuite, nu sunt suficiente ca sa castigi presedintia Romaniei.

Vrei sa castigi presedintia Romaniei, strict pe PSD nu ai voturi, in turul doi nu mai voteaza aproape nimeni cu PSD-ul: diaspora nu, nehotaratii nu, e o limitare. Pentru o participare la vot de…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema