Roxana Blenche și Cătălin Bucur, propuși spre eliminare la Power Couple România. Panică la proba cuplurilor! Sorin Gonțea: “Am văzut că Daiana înghețase și tremura”



Testul atenției distributive a fost picat aseară de toți concurenții! Misiunea lor s-a dovedit mult prea complicată sub presiunea cronometrului: domnii au avut de recompus chipul iubitei din cuburile uriașe, amestecate în jur, în timp ce răspundeau avalanșei de întrebări venite chiar din partea partenerei. La finalul serii, cuplul cu cei mai puțini bani rămași în cont, Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare. Pentru ei, misiunea din seara aceasta este cu atât mai stresantă. La fel este și pentru Oana și Radu, aflați pe penultimul loc.

Urmează proba cuplurilor, într-o ediție Power Couple România cu adevărat memorabilă. Ingenioasa provocare din această seară va isca panică printre concurenți! De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții vor fi nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt. Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în…

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema