România, două riscuri sistemice severe la adresa stabilității financiare


România prezintă două riscuri sistemice severe la adresa stabilităţii financiare, reprezentate de incertitudini la nivel global în contextul războiului din Ucraina şi al conflictului din Orientul Mijlociu, respectiv tensionarea echilibrelor macroeconomice interne.

Totodată există riscuri sistemice moderate privind nerambursarea creditelor şi a celor asociate provocărilor la adresa securităţii cibernetice şi inovaţiei financiare, după cum reiese din cel mai recent raport asupra stabilităţii financiare realizat de BNR, citat de ZF.

Un alt factor de risc este asociat cu…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Curtea Supremă a SUA respinge cererea de “imunitate absolută” a fostului președinte, Donald Trump. Stabilește că acesta poate fi judecat, dar numai pentru actele făcute ca persoană privată, nu și pentru cele oficiale, în calitate de președinte. Instanțele penale vor stabili exact când a acționat Trump în calitate privată și îl vor putea judeca numai pentru aceste fapte.

“Natura puterii prezidențiale dă dreptul unui fost președinte la imunitate absolută de urmărire penală, pentru actele oficiale luate…