Reorganizarea IPJ Constanța după tragedia de la 2 Mai îi duce pe polițiști în pragul revoltei generale



Reorganizarea IPJ Constanța după tragedia cumplită de la 2 Mai, din august anul trecut, ar fi provocat un uriaș val de nemulțumire în rândul polițiștilor. Oamenii legii susțin că se pregătesc de revoltă.

Doi tineri, un băiat și o fată, au murit în 19 august, în localitatea 2 Mai, în timp ce, în lipsa trotuarelor, mergeau pe șosea împreună cu un grup de prieteni. Victimele au fost lovite cu mașina de către bucureșteanul Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, care conducea drogat.

Înainte de accident, acesta fusese oprit de un echipaj de Poliție, iar în mașina decapotabilă fusese văzut un rest de țigară care părea a fi un joint, dar și o folie de medicamente cu efect halucinogen.

Totuși, pentru că nu a putut fi adus la fața locului niciun echipaj de poliție rutieră care să aibă în dotare un aparat pentru depistarea șoferilor aflați sub influența drogurilor, Pascu a fost lăsat să plece, iar puțin mai târziu, aproape de Vama Veche,…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Sunt în topul scumpirilor în martie

Serviciile poştale, detergenţii şi medicamentele se află în topul scumpirilor înregistrate în martie 2024, comparativ cu aceeaşi lună…