“Relațiile dintre țările noastre se bazează pe tradiții vechi de secole de prietenie, apropiere culturală și spirituală”


Președintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe omologul său sârb Aleksandar Vucic cu ocazia Zilei Statului Serbiei, a postat președintele sârb pe Instagram, transmite oficiosul Kremlinului, Tass.

„Ambasadorul Rusiei în Serbia mi-a înmânat un mesaj de felicitare din partea președintelui Vladimir Putin cu ocazia Zilei Statului”, a declarat Vucic. „I-am mulțumit pentru felicitări și am remarcat în mod special simbolismul excepțional al Sfeștaniei, ca sărbătoare în care se întâlnesc istoria și statalitatea noastră, spiritul de libertate și dragostea pentru Patrie și cele mai înalte valori pentru care am luptat timp de secole”, a conchis șeful statului.

„Relațiile dintre țările noastre se bazează pe tradiții vechi de secole de prietenie, apropiere culturală și spirituală. Sunt convins că vom continua să consolidăm în mod cuprinzător parteneriatul strategic ruso-sârb și să dezvoltăm o cooperare constructivă în…

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema