Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu “o formă de cancer”. Monarhul britanic își amână îndatoririle publice și a început “tratamente regulate”

Senatul Statelor Unite a dezvăluit un acord bipartizan în valoare de 118 miliarde de dolari, care ar spori securitatea frontierelor și ar oferi ajutor de război pentru Israel și Ucraina, informează luni DW.

Președintele american Joe Biden și liderii democrați și republicani din Senat au făcut presiuni pentru a realimenta Ucraina cu ajutoare pe timp de război, dar s-au confruntat cu rezistența din partea Republicanilor conservatori care au insistat asupra unor măsuri de combatere a imigrației ilegale la granița cu Mexicul.

Proiectul de lege anunțat duminică ar oferi un ajutor de 60 miliarde de dolari Ucrainei, ale cărei eforturi de respingere a invaziei Rusiei au fost îngreunate de oprirea livrărilor de muniție și rachete din partea SUA.

De asemenea, acordul ar urma să ofere un ajutor militar de 14,1 miliarde de dolari Israelului: 2,44 miliarde de dolari pentru a aborda securitatea în Marea Roșie, unde rebelii Houthi din Yemen au lansat zeci de atacuri asupra…

Citeste continuarea pe www.caleaeuropeana.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema