Rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, candidat unic, a fost reales pentru al patrulea mandat la conducerea instituției


Daniel Breaz, aflat din 2012 la conducerea Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (UAB), a fost reales, luni, pentru al patrulea mandat, în alegerile desfășurate în cadrul instituției de învățământ superior, scrie Edupedu.ro.

Breaz, fost ministru al Culturii și pentru scurtă vreme fost ministru Educației în guvernul Dăncilă, a fost singurul candidat înscris în alegerile pentru funcția de rector UAB, la fel ca la precedentele alegeri.

Potrivit datelor anunțate luni după-amiază de instituție, el a obținut 135 de voturi, dintr-un total de 173 de persoane cu drept de vot (prezență la urne: 156)

Deși legislația permite doar două mandate pentru rectori, Daniel Breaz se numără printre conducătorii de universități care folosesc contextul legislativ pentru a avea mai multe mandate.

Astfel, fosta lege a educației naționale permitea doar două mandate, dar limita era impusă pentru mandate complete – rectorul de la Alba…

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema