„Recalcularea pensiilor se face la termenul stabilit” / Ciolacu îi cere lui Boloș o recomandare pentru scutirea de impozite a pensiilor sub 3.000 lei



Premierul Marcel Ciolacu a făcut precizări, miercuri, despre procedura de recalcularea a pensiilor și a ținut să despartă vizita Fondului Monetar Internațional în România de acest subiect. 

Aș vrea să fac o precizare, după ce am văzut în ultimele zile tot felul de presupuneri și știri privind vizita FMI și situația pensiilor recalcularea pensiilor se va întâmpla la termenul anunțat, respectiv la 1 septembrie. Nu există nici mai multe tranșe și nu există nici alte variante. Eu am asumat acest lucru și va fi făcut la 1 septembrie.

Șeful Executivului a făcut și un demers oficial, după declarațiile de marți, dela sediul PSD. Ciolacu i-a cerut ministrului de Finanțe să-i prezinte un impact bugetar pentru o eventuală măsură de scutire de impozitare a pensiilor sub 3.000 de lei.

Cer Ministerului de Finanțe ca în zilele următoare să-mi vină cu impactul de mărire a pensiilor între 2000 și 3.000 lei. După cum bine știm, până în 2.000…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema