Reacția Dansatoarei Lui Dorian Popa După Ce S-a Speculat Că Ea L-a Despărțit Pe Artist De Claudia Iosif: „Rămâne O Relație Strict Profesională”



În urmă cu câteva luni s-a aflat că Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit. Pe rețelele de socializare, ea a anunțat separarea de artist. „Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Fanii au fost mirați de veste, dar și curioși să afle care au fost motivele despărțirii. Prezent în mai multe podcasturi, Dorian Popa s-a ferit să spună cu exactitate, astfel că fanii au…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Analiză Politico. Grupul popularilor europeni (PPE, centru-dreapta), din care face parte și Ursula von der Leyen, devine mai conservator. Vrea să renunțe la interzicerea comercializării de vehicule cu motoare termice din 2035, să crească semnificativ rolul Europol și să sporească rolul UE în politica de apărare a statelor membre.

Conform unui proiect “manifest” citat de Politico, Partidul Popular European vrea ca UE să-și suplimenteze masiv securitatea la…