Războiul Pro TV – Antena 1 la alt nivel! Un concurent, uimit de premiul de la Românii au talent: ‘S-au luat 20.000 de euro de la iUmor?’



Românii au talent a revenit pe micile ecrane, spre bucuria fanilor. Ediția de vineri seară a fost una de excepție, unde cei de acasă au avut ocazia să vadă cei mai talentați oameni, care au făcut spectacol. Concurenții au dus emisiunea la un alt nivel, iar unul dintre ei chiar a declarat război postului Antena 1, printr-o declarație controversată pe care a făcut-o.

ProTV „declară” război postului Antena 1

Românii au talent a venit cu un nou sezon pentru telespectatori. Show-ul de talente a adus, în prima ediție, numere de senzație, care i-au lăsat mască pe cei din platou și i-au ținut cu sufletul la gură și pe telespectatori.

Printre numerele remarcabile ale serii de 9 februarie a fost și cel al lui Alex Mocanu, care a făcut senzație cu glumele sale. Celebrul comediant a atras atenția cu talentul său și umorul dus la un alt nivel.

Acesta a trecut mai departe cu votul tuturor juraților, care au rămas impresionați de…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Plantele au început să se polenizeze singure

Numărul insectelor a înregistrat o scădere semnificativă, determinând plantele să își asume responsabilitatea reproducerii. Acum, acestea evoluează pentru…