Războiul Israel – Hamas. Senatul SUA adoptă un pachet de ajutor de 95,3 miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel şi Taiwan. Reuniunea de la Cairo se va concentra pe “proiectul final” al acordului de armistiţiu de şase săptămâni. Biden: AP trebuie să se reformeze urgent pentru a putea livra eficient pentru palestinieni.




UPDATE Israelul neagă informaţia că a primit o propunere din partea Franţei privind un acord pentru a îndepărta Hezbollah de la graniţă Un oficial israelian neagă un raport potrivit căruia ar fi primit o propunere din partea Franţei pentru a îndepărta Hezbollah de la graniţa de nord şi, eventual, pentru a rezolva problema disputată a frontierei dintre Liban şi Israel.

“Israelul nu a primit nicio propunere”, a declarat oficialul pentru The Times of Israel. “Nu există nicio schimbare în teatrul nordic”.

UPDATE Israelul a obţinut o înregistrare video cu liderul Hamas Sinwar împreună cu soţia şi copiii în tunelul din Gaza

Israelul a obţinut imagini cu liderul Hamas Yahya Sinwar într-un tunel din Gaza, înconjurat de soţia sa şi de “doi sau trei” dintre copiii săi, relatează Channel 12, fără a difuza înregistrarea video.

Imaginile, potrivit raportului, îl arată pe…

Citeste continuarea pe www.mediafax.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema