Rapid A Câștigat în Min. 90 Derby-ul Cu Dinamo. Meciul Jucat Pe Arena Națională, Urmărit De Rapidiști De Pe Stadionul Din Giulești



Dinamo a pierdut pe final derby-ul cu Rapid (1-2), deși a controlat bună parte din meciul cu trupa lui Cristiano Bergodi. El Sawy, surpriza lui Bergodi din „11”-le vișiniilor, a „tăiat” întreaga apărare a lui Dinamo, l-a găsit nemarcat pe Papeau, iar francezul a înscris cu o execuție înșelătoare, la care Golubovici a ajuns prea târziu (44): 0-1.

Peste doar două minute, a „mușcat” și Dinamo. Abdallah a pus călcâiul la șutul lui Ilici, ridiculizând apărarea giuleștenilor: 1-1 (45+1).

Ospaeții din Grant au scăpat în minutul 56, când Politic a zguduit transversala lui Aioani. Anterior, brigada condusă de George Găman le refuzase rapidiștilor un posibil penalty, după duelul Velkovski – Rrahmani.

Mai insistenți când elevii lui Zeljko Kopici nu mai aveau suflu, giuleștenii au reușit să câștige pe final, după golul de atacant veritabil al sârbului Borisav Burmaz, eroul din acel 4-3 din runda trecută cu U Craiova 1948.

13.425…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema