Radiografia războiului din Ucraina. Politologul Cristian Pîrvulescu: „Atacurile permanente ale rușilor au făcut din Ucraina o țară martir, care rezistă împotriva tuturor calculelor”


Pe 24 februarie 2024 marcăm doi ani de război în Ucraina. Doi ani în care Uniunea Europeană s-a unit împotriva Kremlinului și a gândit pachete de sancțiuni și măsuri menită să oprească mașinăria de război a lui Vladimir Putin. Doi ani în care Ucraina a primit ajutor financiar și militar din întreaga lume. Politologul Cristian Pîrvulescu a analizat cei doi ani de război în Ucraina într-un interviu Europa FM acordat Anei Stanciu. 

„Rusia nu mai este un stat, este doar o clică adunată în jurul lui Vladimir Putin”

Ana Stanciu: Aș vrea să facem în prima parte a interviului o mică radiografie a celor 2 țări implicate în conflict. Unde sunt Ucraina și Rusia acum, după 2 ani de război?

Cristian Pîrvulescu: „Într-o situație foarte dificilă, probabil cea mai dificilă situație de pe 24 februarie 2022, atunci când atacul lua aparent prin surprindere trupele ucrainene care reușeau, totuși, să apere Kievul și…

Citeste continuarea pe www.europafm.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema