Protest în București cu fermieri și transportatori, aprobat de Nicușor Dan. „Diana Șoșoacă a făcut o cerere care a fost respinsă”



Fermierii şi transportatorii au cerut, joi, aviz pentru a protesta în Piaţa Victoriei, solicitarea fiind făcută pentru 50.000 de persoane şi 200 de utilaje în zilele de 21, 22 şi 23 ianuarie. Primarul general al Capitalei, Nicuor Dan, a precizat că a aprobat solicitarea, dar pentru 5.000 de participanţi şi 200 de vehicule în Piața Constituției.

ACTUALIZARE 15:50 Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, la Digi24, că au mai fost depuse cereri pentru organizarea unui protest înainte ca aceasta să fie acceptată în cele din urmă, dar nu au întrunit condițiile legale. 

„Asta e a șasea sau a șaptea solicitare care ne parvine. Au fost unele care nu au întrunit condițiile legale, în sensul în care nu aveau elementele obligatorii…de unde vin oamenii, pe unde se face așa-numita fluire, defluire și toate lucrurile acestea. Ele au fost respinse. A mai fost o cerere care a fost făcută de sindicatul FORT al transportatorilor, pe care am…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema