Produsul alimentar extrem de necesar pentru orice român care s-a scumpit enorm! Prețul este deja cu 5 lei mai mare și nu se va opri aici



Aceste produse s-au scumpit enorm de la 1 ianuarie. Poate nu se vede la raft, dar românii ajung să plătească sume enorme, care se simt în buzunar.

1 ianuarie 2024 a venit cu scumpiri masive. Iar ce e cel mai trist e faptul că produse de care orice român are nevoie în bucătărie se numără printre cele afectate.

A crescut TVA-ul, au apărut noi taxe pentru firme, iar creșterea accizelor de asemenea o să se resimtă în buzunarul românilor, dacă nu deja s-a și întâmplat asta.

Ce produse s-au scumpit enorm de la 1 ianuarie? Unii români poate nu observă asta, în special atunci când fac cumpărături ceva mai multe. Iar pentru că vorbim despre niște produse de bază, chiar dacă s-au scumpit, tot avem nevoie de ele.

Produse scumpite chiar și cu peste 5 lei

Astfel, conform Antena 3 CNN, un kilogram de ceapă costa 3 lei, dar acum plătim cu 4 lei în plus. Sursa citată mai arată și că cu 5 lei în plus plătim și pentru kilogramul de roșii.

Și nu doar legumele…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

cele trei caracteristici ale țării

Situația politică din Franța îi lasă întotdeauna puțin perplecși pe observatorii străini. Fără îndoială, Franța face parte dintr-un…