Probleme mari pentru Jador! Pe ce loc rușinos a ajuns în clasamentul Survivor All Stars. Zanni a urcat pe 3, cine se mai află în top 5



Clasament Survivor All Stars. Deja au trecut 5 săptămâni de când noul sezon Survivor a început, așa că publicul și-a putut forma deja o opinie despre cei mai în formă concurenți. Încă de la început topul a fost dominat de două Războinice: Ștefania Ștefan și Maria Chițu, care au procentaje foarte bune.

Ștefania Ștefan a pierdut un singur meci, în timp ce colega ei de echipă a ajuns la patru înfrângeri. După ce săptămâna trecută, Zanni coborâse pe locul 4 ca urmare a stării de stres provocată de certurile cu Jador, acum a revenit pe podium și l-a devansat pe Andrei Ciobanu, care-i furase locul.

O evoluție foarte bună și pentru Lola care ajunge pe locul 5, coborându-l pe Iancu Sterp o poziție. Neașteptat de slabă a fost evoluția lui Jador pe tot parcursul show-ului. În sezonul lui, acesta era unul dintre cei mai buni sportivi, acum rar reușește câte o victorie.

Jador, cel mai slab Faimos

De altfel, manelistul se află pe penultimul loc în…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema