Prin decizia Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA


Premierul Marcel Ciolacu a salutat vineri decizia Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) prin care transportatorii vor avea acces la un tarif de primă „rezonabil” în cazul RCA, relatează Agerpres.

”Încă un angajament îndeplinit! Salut decizia de astăzi a Consiliului ASF prin care transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA. Noua formulă de calcul va face ca valoarea maximă a primei recomandate să nu depăşească 9.000 de lei la clasa B0, adică foarte aproape de tariful de referinţă. Va fi un preţ sustenabil, sub ţările din jurul nostru, inclusiv pentru micii transportatori, cu 2 – 3 camioane care nu au posibilităţile firmelor cu flote mari”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

În plus, spune premierul, se va permite plata în rate a RCA, dar va exista şi posibilitatea suspendării poliţei cât timp autovehiculul este parcat pe o anumită perioadă din diverse motive.

”Acest Guvern va continua să…

Citeste continuarea pe jurnalulnational.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema