Primele reacții pentru „Dune: Partea a doua”: Fanii genului și criticii au căzut de acord „Este epopeea SF a unei generații”



Dune: Partea a doua a avut un debut excelent, iar criticii fac concurs între laudele cu care îl descriu pentru cât de grozav este. Regizat de Denis Villeneuve, filmul continuă saga lui Paul Atreides (Timothée Chalamet), în timp ce acesta își unește forțele cu Fremen pentru a lupta împotriva imperiului Harkonnen.

Câteva dintre reacții:

„Dune: partea a doua nu este doar opera lui Denis; este epopeea SF definitivă a unei generații”, a scris gazda FilmSpeak, Griffin Schiller. „O poveste tragică despre fanatism orb și corupție. Un film spectaculos, plin de suflet, estetică și dispoziție, un ecou superb al călătoriei turbulente a lui Paul. M-a lăsat fără cuvinte!”

„Dune: partea a doua este al naibii de impresionant”, a scris Gregory Ellwood din The Playlist. „Villeneuve creează câteva momente cu adevărat VIZIONARE. Austin Butler oferă o performanță cu adevărat transformatoare. Final foarte emoționant. Un pic lung? Da. Am uitat că…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema