Primărița vedetă, Elena Lasconi, s-a dezlănțuit și transmite un mesaj clar liderilor USR: „Să-și dea demisia conducerea”

Elena Lasconi a luat parte la ședința USR, unde nu l-a menajat deloc pe șeful partidului. Primarul de la Câmpulung Muscel l-a atacat fără discuții pe Cătălin Drulă. În cadrul ședinței Comitetului Politic al formațiunii, fosta jurnalistă a susținut că dacă USR nu ia 20% în alegerile din acest an, atunci întreaga conducere trebuie să demisioneze. Ce le-a trasmis public politiciana colegilor ei de breaslă?

Elena Lasconi a fost prezentă în cadrul ședinței Comitetului Politic al USR, unde a stârnit controverse. Primarul de la Câmpulung Muscel i-a transmis câteva săgeți liderului de partid, Cătălin Drulă. Politiciana nu s-a putut abține și le-a spus colegilor de breaslă că dacă USR nu ia 20% în alegerile de anul acesta, conducerea partidului trebuie să demisioneze.

Elena Lasconi a răbufnit la adresa colegilor de partid

Tot în ședința respectivă, Elena Lasconi le-a spus colegilor că…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

câtă apă economisești de fapt

Irigarea prin picurare este o metodă eficientă de udare a culturii și poate asigura economii semnificative. De asemenea,…