Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cătălin, torturat de durerile nașterii. Ce i-a făcut Roxana Blenche



Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc luni seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În cea de a doua ediție de astăzi, telespectatorii au putut observa cum a decurs cea de a doua probă a competiției. Iată ce s-a întâmplat cu sumele pe care fetele le-au investit de această dată și cum au rezistat băieții în fața probei palpitante.

În cea de a doua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-au descurcat băieții la proba care i-a adus direct în sala de nașteri! Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Proba bărbaților a presupus ca aceștia să experimenteze durerile nașterii prin conectarea lor la un dispozitiv care simulează contracțiile unui travaliu.

Camera Investițiilor a fost, de această dată, ocupată de partenerele lor care au decis ce sume să investească în puterea…

Citeste continuarea pe a1.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema