Power Couple România, 19 februarie 2024. Cum s-a descurcat Oana Matache la 30 de metri deasupra mării. “Am simțit nevoia să lovesc ceva”



Proba a fost cu atât mai dificilă cu cât spațiul de manevră de lângă mașină nu le-a lasăt libertate de mișcare concurentelor. Dar nici întâlnirea cu cricul sau cheia în cruce pentru deșurubarea prezoanelor nu le-a facut mai ușoară misiunea.

Seara nu a fost lipsită de umor, dar nici de momente tensionate, pentru că Dani Oțil a fost nevoit să oprească proba în cazul unei concurente.

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România, 19 februarie 2024. Cum s-a descurcat Oana Matache

Pentru că au prins gustul succesului după ultima probă la care s-au descurcat de minune, Oana Matache și Radu Siffredi au pornit la drum mai entuziasmați și mai motivați ca niciodată.

Puțin emoționată, dar cu zâmbetul pe buze, Oana s-a urcat în mașină…

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Crucea – perenitatea unui simbol

Sfinţii Părinţi au lăsat posterităţii cuvinte înţelepte despre Cruce. Iată câteva dintre acestea, izvorâte din credinţa lor în…