Povestea tristă a unei tinere din Botoșani, care a plecat să muncească în Italia. În urma ei, cel care îi jurase iubire a uitat și de ea și de copil


O tânără din județul Botoșani, cu o poveste de viață tristă, a povestit cu lacrimi în ochi cât de crunt a fost destinul său, unei femei alături de care călătorea în autocarul din Italia spre România. Ana a mărturisit că e din Botoșani, dar merge la Galați, unde o așteaptă tatăl ei.

Potrivit lui Hubertine Botoi, fata terminase liceul, iar în timpul anilor de studii a cunoscut un băiat. S-au îndrăgostit și au început să se iubească. Mama ei era plecată de vreo 6 ani la muncă, în Italia. Trimitea regulat lună de lună bani acasă. Tatăl Anei lucra pe unde apuca, dar cum nu era prea mult de muncă, mai mult stătea pe acasă. Ea era cea mai mare dintre cei trei frați, iar viața nu era tocmai ușoară.

După liceu au hotărât să se mute în chirie, Ana și iubitul ei. A rămas gravidă repede și a născut un băiețel. Banii erau puțini, așa că a vorbit cu mama ei să-i găsească ceva de muncă în Italia.

„După vreo lună maică-sa a…

Citeste continuarea pe www.botosaninews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema