Postări cu câini, pisici și atacul lui George Simion, arsenalul Rusiei lansat asupra României. Zeci de conturi false, pregătite pentru alegeri


O cercetare pe rețelele sociale, realizată de un activist care militează împotriva propagandei ruse, a scos la iveală numeroase pagini de Facebook, cu peste 2,5 milioane de urmăritori, care plătesc pentru promovare și au identitatea ascunsă, așteptând semnalul de a intra în acțiune. Între timp, pe ele sunt publicate poze cu animale de companie, rugăciuni, peisaje și mesaje nostalgice în care e lăudat Ceaușescu.

A început. Vladimir Putin și asociații săi vor trage cu tot ce au în campaniile electorale din 2024. Agenții de influență au scos capul la lumină și se pregătesc de luptă.

George Simion, cel mai important dintre ei, membru al Parlamentului României, președinte AUR, cu interdicții de a intra în Ucraina și Republica Moldova din cauza legăturilor cu serviciile secrete din Rusia, a pornit un atac violent la adresa relațiilor diplomatice dintre București și Kiev.

Folosindu-se de faptul că reprezentanții României și ai Ucrainei negociază…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema