Polonia, paralizată de protestele fermierilor: Peste 250 de blocaje pe șosele și la granița cu Ucraina. „Fără noi, veți fi flămânzi, goi și treji” VIDEO

Fermierii polonezi au blocat vineri drumuri din întreaga țară și de la punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, dând startul unei greve generale de o lună pentru a protesta împotriva politicilor UE și a lipsei de acțiune a guvernului în vederea protejării mijloacelor lor de trai, transmite Reuters.

Fermierii din Franța, Belgia, Portugalia, Grecia, Spania și Germania au protestat împotriva constrângerilor impuse de măsurile UE de combatere a schimbărilor climatice, precum și împotriva creșterii costurilor și a ceea ce ei consideră a fi o concurență neloială din străinătate, scrie Hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI FOTO Inspecție neanunțată a unui oficial guvernamental la Autostrada Ford. Antreprenorului turc i se cer mai mulți muncitori

Fermierii polonezi au fost deosebit de vehemenți în ceea ce privește impactul importurilor de alimente ieftine din Ucraina vecină.

Aproximativ 100 de fermieri și 50 de mașini au…

Citeste continuarea pe www.profit.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema