Polițiștii au confiscat, în urma a 36 percheziții domiciliare în Constanța și Năvodari, peste cinci milioane de comprimate și alte peste 50 de mii de fiole cu substanțe dopante. Valoarea capturii, un record, este de trei milioane de euro.


În urma efectuării a 36 de percheziții domiciliare în Constanța și Năvodari, desfășurate la data de 10 februarie, polițiștii din Constanța au descoperit și ridicat 220 de baxuri, în care se aflau peste cinci milioane de comprimate și peste 51 de mii de fiole, ce conțin substanțe dopante. Valoarea acestora se ridică la aproximativ trei milioane de euro.

În perioada 2023-2024, inculpații au distribuit țigări de contrabandă și deținut sau comercializat substanțe dopante sau produse ce conțin substanțe dopante.

În urma perchezițiilor, au fost conduse la audieri 11 persoane, dintre care două au fost reținute pentru “fabricarea, producerea, experimentarea, preparea, procesarea, transformarea, oferirea, distribuirea, vânzarea, punerea în vânzare, administrarea, livrarea cu orice titlu, trimiterea ori alte operațiuni privind circulația substanțelor dopante cu grad de mare risc și a produselor care conțin substanțe dopante cu grad de mare…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Români, haideți la alegeri!

Iohannis ne-a explicat ieri să stăm liniștiți, că furturile lui Iulian Dumitrescu, unul dintre principalii săi colaboratori liberali,…