PNL Iaşi anunţă că nu va face alianţe cu PSD la alegerile locale în judeţul Iaşi/ Liberalii vor să câştige Primăria Iaşi, şefia Consiliului Judeţean şi peste 60 de primării în judeţ



Filiala ieşeană a PNL a decis să nu facă alianţe cu PSD la alegerile locale în judeţul Iaşi, ţinta partidului fiind să câştige Primăria Iaşi, şefia Consiliului Judeţean, precum şi 60 de mandate de primari în cele 98 de localităţi ale judeţului, potrivit News.ro.

Deputatul PNL Alexandru MuraruFoto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

PNL Iaşi a susţinut, într-un comunicat de presă, că organizaţia este pregătită să câştige toate rândurile de alegeri din 2024 în judeţul Iaşi, începând cu cele locale şi europarlamentare din iunie şi mai apoi alegerile parlamentare şi prezidenţiale.

Totodată, Biroul Permanent Judeţean al PNL Iaşi a decis ca partidul să participe cu liste proprii la alegerile locale în judeţ, fără să facă alianţe cu PSD.

„Suntem hotărâţi să câştigăm alegerile pentru Primăria şi Consiliul Judeţean Iaşi, precum şi în cel puţin 60 de UAT-uri, continuând proiectele de dezvoltare începute. Ducem mai…

Citeste continuarea pe www.hotnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema