Plafonarea prețurilor îi pune în pericol pe producători, susține un fermier din Arad / ”Prețul de cost la orice aliment nu este același fiecare unitate. La unii e mai mare, la unii e mai mic, în funcție de dotări”


Unul dintre marii fermieri din vestul țării consideră că măsura de plafonare a prețurilor la alimentele nu îi ajută prea mult pe clienți, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

Directorul Combinatului Agroindustrial Curtici, Dimitrie Muscă, consideră că plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază afectează producătorul, fără a fi resimțită consistent de cumpărător.

Dimitrie Muscă spune că decizia Guvernului, poate pune în pericol afacerile din industria agro-alimentară românească.

“Prețul de cost la orice aliment nu este același fiecare unitate. La unii e mai mare, la unii e mai mic, în funcție de dotări. Și atunci cum vii să spui să tragi o linie? Nu se poate. Ajungem că nu câștigă nimic. Dacă nu câștigăm, nu lucrăm și închidem societatea. Cu asemenea gândire nu poate să-ți meargă economia. Ei au o singură chestie, ce să mai impozităm ca să mai facem rost de niște…

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema