Placido Domingo şi-a amânat concertele din România

Alături de legendarul tenor vor evolua apreciata soprană Adela Zaharia, care face furori la Deutsche Oper Berlin, după ce s-a impus pe scena lirică mondială prin premii câștigate la Operalia și la Haricleea Darclée International Competition, precum și Valahia Symphony Orhestra, condusă de faimosul dirijor Jordi Bernacer, dirijor asociat al lui Zubin Mehta, al lui Georges Prêtre și, mai cu seamă, al maestrului Lorin Maazel, care l-a desemnat, în 2007, dirijor asociat al Festivalului Castleton.

Cântăreț și dirijor, tenor și bariton, Placido Domingo e unul dintre cei mai apreciați artiști de operă. Repertoriul său include peste 150 de roluri, performanță pe care nu a mai atins-o nimeni, și este considerat de critici “Om al Renașterii”, pentru o carieră strălucitoare și pentru remarcabile contribuții umanitare, răsplătite cu premii de prestigiu și o prețuire globală.

De-a lungul carierei, Domingo a primit 12 Premii Grammy și a contribuit la melanjul…

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Videoclip: Twenty One Pilots – Backslide

Promovarea materialului discografic “Clancy” a început din iarnă, odată cu apariţia piesei şi videoclipului “Overcompensate”. Apoi prin martie…