Piero Ferrari și Romina Gingașu au răspuns la întrebarea care a încolțit în mintea tuturor. Cum se vede diferența de 45 de ani din interiorul cuplului: „Și-a asumat riscuri”

De mai bine de șapte ani, Romina Gingașu (34 de ani) și Piero Ferrari (78 de ani) formează un cuplu, iar în urmă cu trei ani s-au și căsătorit. Relația celor doi este un controversată, asta din cauza diferenței de vârstă de 45 de ani care există între ei. Însă, cuplul nu a acordat niciodată atenție cârcotașilor, iar acum Piero Ferrari a vorbit despre acest subiect. Cum vede omul de afaceri diferența de vârstă dintre el și aleasa sa?

De ani de zile, Romina Gingașu se iubește cu moștenitorul imperiului Ferrari, Piero Ferrari. Povestea celor doi de dragoste a început în Monte Carlo, iar la câteva luni după ce s-au cunoscut au decis să pornească împreună pe același drum, în anul 2021 și căsătorindu-se. Relația celor doi este una cât se poate de frumoasă, iar aceștia sunt mereu cu zâmbetul pe buze, în ciuda cârcotașilor care clevetesc intens despre diferența de vârstă dintre…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema