Permis anulat pe viață pentru șoferii aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise care provoacă accidente cu morți


Senatul a adoptat luni un proiect de lege care prevede anularea permanentă a permisului de conducere în cazul șoferilor care provoacă accidente cu victime omenești, în timp ce sunt sub influența alcoolului sau drogurilor, conform informațiilor transmise de Agerpres.

În primele șase luni ale anului 2023, aproximativ 1.300 de șoferi au fost depistați conducând sub influența substanțelor interzise. Dintre aceștia, patru au fost implicați în accidente rutiere care au rezultat în decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două.

Referitor la această problemă, Senatul a adoptat în mod tacit, luni, un proiect de lege inițiat de deputații PNL. Proiectul sugerează revocarea permanentă a permisului de conducere pentru șoferii care cauzează accidente cu victime omenești în timp ce sunt sub influența alcoolului sau drogurilor, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

„Pe lângă propunerea legislativă prin care am propus înăsprirea pedepselor…

Citeste continuarea pe mainnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema