Percheziții la cinci suceveni acuzați de trafic de droguri. Doi au fost arestați preventiv, iar alți doi au fost plasați sub control judiciar

Intră acum și în grupul de

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, au documentat activitatea infracțională a 5 persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, anunță Poliția Județeană Suceava.

Din investigațiile efectuate a rezultat că, în perioada ianuarie-februarie 2024, persoanele cercetate ar fi deținut, intermediat și comercializat direct, cantități de canabis și rezină de canabis (drog de risc), către consumatori din județul Suceava.

Astfel, la data de 19 februarie a.c., au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate aproximativ 2,3 kilograme drog de risc (canabis și rezină de canabis), obiecte purtătoare de urme de substanță, grindere, cântare electronice, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

În urma perchezițiilor, procurorii D.I.I.C.O.T….

Citeste continuarea pe www.newsbucovina.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema