Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, plasat în arest la domiciliu / Ceilalţi doi administratori, puşi sub control judiciar


Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, a fost plasat, joi, 1 februarie, în arest la domiciliu, după ce judecătorii de la Tribunalul Prahova au respins propunerea procurorilor de prelungire a arestului preventiv. La rândul lor, administratorii firmei, Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie, au fost puși sub control judiciar.

„Admite în parte contestaţiile formulate de contestatorii-inculpaţi Dinicu Cornel, în prezent arestat în CRAP-IPJ Prahova, Ristin Vitomir-Adrian şi Ilie Adelina-Elena împotriva încheierii nr. 10 din data de 29.01.2024 pronunţată de Judecătoria Ploieţti în dosarul nr. 1725/281/2024. Desfiinţează încheierea contestată şi în rejudecare: Respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive şi a măsurii arestului la domiciliu formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova în dosarul de urmărire penală nr. 393/P/2023”, este soluţia pronunţată joi de Tribunalul Prahova.

În cazul celorlalţi doi…

Citeste continuarea pe mainnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema