Paris. Un cunoscut restaurant, care găzduiește celebrități și care a inspirat animația “Ratatouille”, spune că i-au dispărut sticle de vin în valoare de 1,5 milioane de euro. Conducerea a depus plângere pentru furt.


Restaurantul “La Tour d’Argent”, renumit pentru sala de mese de la etajul șase (cu vedere la catedrala Notre-Dame) și pentru preparatele cu carne de rață, nu a mai găsit sticle de vin în valoare de 1,5 milioane de euro, la cel mai recent inventar, anunță Le Parisien. Conducerea a depus plângere la poliție pentru furt.

Publicația scrie că nu există indicii de intrare în efracție, dar că reprezentanții restaurantului bănuiesc că sticlele au fost furate între ianuarie 2020 și ianuarie 2024. Printre produsele dispărute se numără soiuri de la Domaine de la Romanée-Conti (DRC), un domeniu cunoscut pentru producerea unora dintre cele mai bune și mai scumpe vinuri din lume. 

Restaurantul a fost renovat în 2022 și redeschis la sfârșitul verii trecute. Ca parte a campaniei de redeschidere, restaurantul a redactat un nou meniu, care cântărește opt kilograme și care conține tot inventarul din pivnițe. 

De-a lungul anilor, “La Tour…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Se vor vor atinge chiar 20 de grade

Meteorologul Elena Mateescu anunță o încălzire neobișnuită a vremii pentru săptămâna viitoare. Termometrele vor indica până la 20…