Panzanella, salata de post a italienilor, savuroasă și ușor de preparat



Potrivit cumvaplace.ro, este o rețetă savuroasă, sățioasă și foarte ușor de preparat.

INGREDIENTE

6 felii mari de pâine

6 linguri de ulei de măsline

6 roșii mari, foarte coapte

1⁄2 castravete de seră

1⁄2 ceapă roșie

2 linguri de oțet (de 3-6 grade)

1 mână de măsline

Busuioc proaspăt

Sare

Piper

CUM SĂ FACEȚI

Tăiați pâinea în cuburi potrivit de mari. Încingeți 3-4 linguri de ulei într-o tigaie și rumeniți cuburile de pâine până devin aurii.
Tăiați roșiile și castraveții în…

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Veste proastă pentru pensionari

În luna aprilie, plata pensiilor a fost amenințată de greva poștașilor, iar în mai, chiar de Paște, se…