Operațiune spectaculoasă la Sofia. Un spion rus a fost arestat chiar în sediul Direcției de Combatere a Crimei Organizate din BulgariaUn poliţist de rang înalt din cadrul Direcţiei Generale de Combatere a Crimei Organizate în Bulgaria a fost arestat luni sub suspiciunea de spionaj în favoarea Rusiei, a anunţat procuratura de la Sofia, potrivit agenţiilor BTA şi EFE, citate de Agerpres.

Presa locală a informat la primele ore ale dimineţii despre o amplă acţiune a poliţiei cu percheziţii la respectiva direcţie care funcţionează în cadrul Ministerului de Interne. Mai mulţi agenţi au fost interogaţi în cadrul operaţiunii, care a fost extinsă către serviciul naţional de contraspionaj.

Suspectul, arestat în timp ce se afla la locul de muncă, ar fi furnizat cu regularitate informaţii confidenţiale unui diplomat rus care a fost expulzat recent din Bulgaria.

Direcţia în cadrul căreia activa poliţistul se ocupă cu combaterea şi investigarea delictelor cibernetice, care cuprind, pe lângă pirateria informatică şi dezinformarea, ştirile false şi diferitele tipuri de…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema