OFICIAL PSD și PNL merg pe aceeași listă la europarlamentare. Ciucă: În anumite momente partidele trebuie să dea dovadă de sacrificiu / Ciolacu: Doar cele două partide pot să facă față valului extremist


Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal vor forma o alianță pentru alegerile europarlamentare, nu însă și pentru cele locale. Cele două scrutine vor avea loc pe data de 9 iunie. De asemenea, cele două partide au stabilit că alegerile prezidențiale se vor desfășura în luna septembrie, iar cele parlamentare pe 8 decembrie. 

„Decizia coaliției de a comasa cele două runde de alegeri. Această decizie a urmat un proces în care fiecare am consultat birourile de conducere, ne-am reunit în coaliție și suntem pregătiți să prezentăm această deciziei. Pentru locale fiecare partid va candida prin forțe proprii, iar la europarlamentare vom avea o listă comună. A fost o decizie pentru stabilitatea țării. Românii își doresc liniște. În anumite momente partidele politice trebuie să dea dovadă de un minim sacrificiu de orgoliu pentru interesul românilor și stabilitatea țării”, a declarat Nicolae Ciucă.

Marcel Ciolacu: Doar cele două…

Citeste continuarea pe mainnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema