Odin şi zeii scandinavi domină semnele cu ajutorul runelor magice



Horoscopul nordic este puternic influențat de zeii antici. Fiecărei zodii din horoscopul de astăzi îi corespunde câte un zeu sau câte o zeiță ale căror trăsături dominante se regăsesc și la nativii lor.

Odin este un zeu al magiei si al intelepciunii, al inteligentei si al invatarii, iar taramul sau este dominat de aceste energii. In consecinta, acestea vor fi si caracteristicile celor nascuti sub influenta casei luminoase a lui Odin.

Mitologia vechilor scandinavi este un domeniu fascinant, fabulos. Cele mai frumoase povesti ale prezentului sunt inspirate de atmosfera mitologica nordica. Zeii nordului ne privesc si astazi, de printre stele

Astrologia Nordica este un domeniu foarte fascinant care are mare legatura cu mitologia vechilor scandinavi. Mitologia nordica este o traditie culturala veche precum cea Greco-Romana, Indiana, Chineza sau Tibetana si un domeniu provocator.

Horoscopul nordic: In anumite aspecte, astrologia vechilor nordici prezinta cateva puncte…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Prognoza meteo pentru perioada 1

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna aprilie. Potrivit ANM, în luna aprilie, temperaturile medii vor…