O grindă s-a desprins de pe un autotren agabaritic și a căzut pe o mașină: o persoană a murit


Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că un autotren agabaritic pe care era încărcat un utilaj terasier a rupt poarta de gabarit montată pentru siguranța podului de cale ferată de la km 142+378.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 12.40, pe DN 6, între Roșiori și Caracal, poarta de gabarit acroșată și ruptă de autotren fiind amplasată înaintea podului de cale ferată situat între stațiile CF Fărcașele și Drăgănești Olt.

Din informațiile transmise de la fața locului, grinda porții de gabarit a fost smulsă de pe poziție, iar în momentul prăbușirii de pe reazeme a acroșat un autoturism, accidentul rutier soldându-se cu victime.

Menționăm faptul că, podul feroviar de la km 142+378 este tip grindă metalică – inimă plină cu cale jos și era prevăzut cu porți de gabarit împotriva lovirii accidentale a grinzii acestui obiectiv feroviar.

Deschiderea podului feroviar este de 17,8 m, iar…

Citeste continuarea pe focuspress.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Ce înseamnă tehno-optimismul?

Tehno-optimismul înseamnă încrederea în puterea tehnologiei că poate rezolva toate problemele lumii.M. Andreessen: Tehnologia e soluția pentru sărăcie,…