O fotografia de acum 55 de ani în care apare Vladimir Putin dezvăluie trăsăturile viitorului dictator rus. „Are aspectul unui animal vânat” FOTOMiercuri, 14 Februarie 2024, ora 19:48

1123 citiri

În fotografie apare și prietenul său Arkady Rotenberg (primul din stânga) FOTO X

O fotografie veche în care apare Vladimir Putin a apărut pe internet, datată 1969, an în care viitorul dictator rus avea 17 ani.

Acesta este îmbrăcat în haine simple, este scund, iar sub cozorocul șepcii apare o față cu o privire suspectă, rece. Publicarea fotografiei a provocat o reacție puternică din partea comentatorilor.

Mulți au observat că aspectul tânărului Putin este izbitor diferit de imaginea sa modernă. În fotografie, arată intimidat și nesigur pe el, ceea ce, potrivit unor utilizatori, ar putea fi rezultatul agresiunilor din tinerețe.

În presa internațională au apărut informații că Putin a avut o copilărie și o adolescență dificile, provenind dintr-o familie dezorganizată. Nici până astăzi nu se știe exact cine a fost tatăl său biologic. Cruzimea și complexele actuale ale dictatorului rus s-au format…

Citeste continuarea pe ziare.com

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema