Noul Volkswagen Golf plug-in va dispune de autonomie mai mare, de tehnologie mai avansată și de un asistent virtual de bord ce utilizează ChatGPT. Prețul de pornire nu a fost încă anunțat, deși vânzările vor începe în primăvară.


Noul autovehicul plug-in, numit sugestiv pe plan intern 8.5, va fi construit pe platforma MQB Evo modernizată a grupului care, conform Volkswagen, îi va permite să adauge tehnologii mai avansate, pregătindu-l astfel pentru viitor. Vânzările modelului Golf 8.5 vor începe în primăvară. Totuși, Volkswagen nu a dezvăluit încă prețurile pentru gama Golf actualizată.

Ca prim pas în drumul Volkswagen spre electrificare și modernizare, noul model de Golf va dispune de un sistem de propulsie hibrid plug-in cu autonomie de până la 100 km, prin intermediul unei baterii mai mari, de 19,7 kWh, în locul bateriei clasice de 13 kWh. Motorul electric este cuplat la un motor cu capacitate de 1.5 litri și 201 CP, versiunea standard, sau 268 CP pentru versiunea GTE. De asemenea, compania subliniază că a îmbunătățit și rapiditatea cu care bateria se încarcă.

Modelul mild-hybrid va folosi același motor de 1.5 litri, cuplat la un sistem de propulsie…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema