Noi teste pentru echipele din Timis. Dumbravita intalneste o colega de esalon, fetele si baietii de la Politehnica incep partidele de verificare

TIMISOARA. Dupa victorii in partide cu echipe din ligi inferioare, CSC Dumbravita infrunta in acest weekend o rivala din liga secunda. Nu este singura echipa din Timis care va juca meciuri de verificare.

CITESTE SI: Remiza spectaculoasa pentru CFR Timisoara in derby-ul cu Deva. Banatenii isi intaresc pozitia a doua in liga 

CS Dumbravita intalneste vineri, la Simeria, pe Corvinul Hunedoara. Formatia timiseana a obtinut in meciurile jucate pana acum doua victorii: 4-0 in fata echipei U-19 de la UTA si 6-0 impotriva lui Galaxy Timisoara. Un alt meci de verificare, dumbravitenii l-au incheiat la egalitate, 2-2, tot cu tinerii fotbalisti ai prim divizionarei din Arad.

Corvinul este la al treilea test din aceasta iarna. In primele doua a incheiat la egalitate, 0-0 cu o alta colega din liga secunda, Unirea Dej, si a invins cu 1-0 pe ACS Medias, o grupare care isi doreste si ea sa joace in B in sezonul viitor.

Dumbravita si Corvinul au remizat in intalnirea oficiala disputata in toamna…

Citeste continuarea pe www.opiniatimisoarei.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema