Nicolae Ciucă, despre candidatura la prezidenţiale, lepădarea de Nicuşor Dan şi comasarea alegerilor: “Nu mă dau înapoi”



Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că ”nu se va da înapoi de la o eventuală candidatură” pentru funcţia supremă în stat din partea formaţiunii politice pe care o conduce, el subliniind că nu poate cere partidului să se mobilizeze pentru alegeri şi să ”stea deoparte şi să privească”. El adaugă că pentru PNL, în acest moment, prioritatea este să continue să asigure stabilitatea guvernării.

Întrebat, marţi seară, dacă va fi candidatul PNL pentru funcţia supremă în stat, Nicolae Ciucă a răspuns că nu poate cere partidului să se mobilizeze şi el să ”stea deoparte şi să privească”.

”Am să vă răspund direct: în atribuţiile funcţiei preşedintelui Partidului Naţional Liberal este şi această prevedere de a-şi asuma candidatura la care, împreună cu partidul, se va decide. Eu nu pot să mă duc în faţa Partidului Naţional Liberal şi să le solicit să se mobilizeze, să îi îndemn la tot ceea ce înseamnă…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema