Nicolae Ciucă a convocat Senatul pentru declanșarea procedurilor de adoptare a OUG-urilor emise de Guvern la solicitarea protestatarilor 



Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a convocat sesiune extraordinară, pentru luni, 22 ianuarie, în vedea aprobării ultimelor ordonanţe adoptate de Guvern la solicitarea protestatarilor.

Surse politice au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a convocat Senatul în sesiune extraordinară, luni, 22 ianuarie, pentru declanşarea procedurii legislative de aprobare a ordonanţelor de urgenţă adoptate de Guvern, în vacanţa parlamentară.

Traseul legislativ

Potrivit sursei citate, sunt vizate ordonanţele referitoare la marcajul fiscal comun pentru motorină şi kerosen şi echivalări de permise pentru circulaţia pe drumurile publice. Cele două ordonanţe fac parte din revendicările protestatarilor.

„După şedinţa Biroului Permanent al Senatului, proiectele vor intra în dezbaterea comisiilor de specialitate ale Senatului, prim for sesizat în aceste cazuri”, au transmis sursele citate.

Guvernul a adoptat, în…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema