Nhood Romania are o noua structura organizationala si guvernanta

Bucuresti, iunie 2023: Nhood isi structureaza activitatea serviciilor de real-estate in jurul a trei linii de business: Operatiuni, Dezvoltare imobiliara si Servicii suport & Performanta financiara. Aceasta organizare va fi implementata in 10 tari, inclusiv in Franta, tara de origine a companiei. Noua guvernanta a Nhood Romania va raporta direct comitetului de conducere al Nhood Corporate, cu sediul in Lille, Franta.

La inceputul anului 2021, Asociatia Familiala Mulliez (AFM) a creat compania Nhood ca o companie de servicii de consultanta imobiliara, cu expertiza in domenii precum animarea comunitatilor, operarea si comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor si dezvoltarea de proiecte durabile cu o gama larga de functii si servicii (centre comerciale, apartamente, birouri, hoteluri, co-working, centre comunitare). Nhood vizeaza proiecte de regenerare urbana care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu si economic.

Doi ani mai tarziu, in cadrul unui proces accelerat de structurare pentru a deveni o companie lider de servicii imobiliare, cu o viziune de dezvoltare durabila, structura evolueaza si se articuleaza in jurul a trei linii de business: Operatiuni, Dezvoltare imobiliara si Servicii suport & Performanta financiara. Linia Operatiuni inglobeaza serviciile de Property si Asset; linia Servicii suport si Performanta financiara include departamentele financiar, juridic, sisteme IT si resurse umane, in timp ce linia de Dezvoltare imobiliara va coordona proiecte cu destinatie mixta, ce au un triplu impact pozitiv – oameni, planeta, profit. 

Fiecare dintre aceste linii de afaceri va fi condusa de un Director la nivel international si unul la nivel local. Nhood are astfel o structura personalizata, creata pe cele mai bune practici pentru o companie de servicii – agilitate, expertiza, centrare pe nevoile oamenilor, clientilor si proiectelor.

In acest context, Tatian Diaconu isi va incheia, incepand cu 31 iulie, mandatul de CEO al companiei. Guvernanta locala pentru cele trei linii de business ale Nhood Romania va fi anuntata in urmatoarele saptamani.

”Tatian s-a identificat timp de 12 ani cu imaginea Immochan, Ceetrus si Nhood in Romania. A facut o treaba remarcabila in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii, a echipei si a parteneriatelor. Atat in sfera retail-ului cat si in cea a regenerarii urbane, a reusit sa construiasca relatii de calitate, fiind un profesionist activ in comunitatile locale si un excelent ambasador al companiei. Ii urez mult succes in noul capitol pe care l-a ales pentru viata sa profesionala”, a declarat Manuel Teba, Director International Operatiuni al Nhood.

”Am avut norocul de a putea practica intraprenoriatul in stare pura timp de 12 ani si pentru aceasta trebuie sa le multumesc actionarilor pentru sprijinul lor, partenerilor pentru increderea acordata si echipei mele pentru contributia pe care au avut-o la dezvoltarea mea personala si sprijinul lor neconditionat. Pentru mine este momentul sa pornesc in noi aventuri, ramanand fidel profesiei mele, convingerilor mele in ceea ce priveste proiectele de calitate in Romania. Voi ramane un sustinator activ al oraselor, administratiilor si comunitatilor sustenabile. Aceasta este doar o evolutie normala de la intraprenor la antreprenor. O parte din inima mea va ramane in aceasta companie care mi-a permis ani de zile sa ma dezvolt continuu”, declara Tatian Diaconu, CEO al Nhood Romania pana la 31 iulie 2023. De la crearea Nhood, portofoliul de clienti s-a extins dincolo de clientii traditionali, precum Auchan si Ceetrus, iar scopul companiei este de a deservi proprietarii de imobile si autoritatile locale. 2023 este un an al coeziunii si al succeselor pentru Nhood, un an cu mari victorii si cu dezvoltare a business-ului, de aceea ramanem concentrati pe obiectivele ambitioase de business – sa devenim partenerul preferat de solutii si servicii imobiliare, propunand oferte atractive pentru medii de viata mai bune, care sa ne permita sa ne diferentiem si sa ne crestem performanta.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema