Negresă, reţetă veche. Aşa se făcea în anii ’70, ingredientul secret care o făcea pufoasă şi îi dădea un gust de neuitat


Negresă după rețeta veche a bunicilor! Acest desert este adorat de toată lumea, mai ales că se prepară rapid și aveți nevoie de doar câteva ingrediente. Totuși, pentru ca negresa să iasă pufoasă și cu un gust delicios, trebuie să țineți cont de anumite trucuri pentru prepararea ei. Ingredientul secret care face negresa să fie gustoasă și aromată!

Cum se face negresa după o rețetă veche

Negresa este una dintre cele mai bune prăjituri. De-a lungul timpul, rețeta de negresă a suferit multe modificări, iar gospodinele experimentează diferite rețete,…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Furtunile puternice lovesc România

Duminică, de Rusalii, România se confruntă din nou cu furtuni puternice, vijelii și grindină, conform Administrației Naționale de…